Naviga dergisi ve Top Leisure ana sponsorluğunda, Marmaris Albatros Marina’da düzenlenen ‘Cup’ışalım mı? by Jeanneau Deniz Festivali, 20’nci yılında Jeanneau sahiplerini ikinci kez bir araya getirdi. Seyir heyecanını kara ve deniz üstündeki sosyal buluşmalarla zenginleştiren etkinlik; koyiçi buluşmalar, tematik partiler, film gösterimleri, konserler, farklı atölyeler ve çekilişlerle 28-30 Ağustos 2026 tarihlerinde dolu dolu tamamlandı.

28 Ağustos Cuma günü pontonlarda buluşan ekipler, sponsorların denizciler için titizlikle seçtiği hediyelerle karşılandı. Akşamüstü buluşmaları, Caner Doğan ile yapılan keyifli atölyelerle sürdü. Katılımcılar, 60’ıncı yılına giren Jaws filminin gösterimi için alandaki yerlerini aldı. Gece, PowerApp’in setiyle tamamlandı.

29 Ağustos Cumartesi gününü kara üstü etkinliklerle sürdüren katılımcılara PowerApp DJ’lerinden Bilgehan Başkan’ın enerjik seti eşlik etti. 

Bilgehan Başkan

Jeanneau’cular, akşamı Meşeden Neşeye atölyesi ile sürdürürken Aruna Yacht Club ve Şef Ali Ronay’ın enfes açık büfe lezzetleri damaklarımızı tatlandırdı. 

Gece, 20’nci yılını kutlayan organizasyonun La Grande Edition partisi ile sürprizlerle dolu geçti.

Single Ladies


Talha Kavranoğlu

30 Ağustos Pazar günü kahvaltı ve brifingin ardından başlayan Zafer Bayramı coşkusu hep birlikte yaşandı. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Albatros Marina’dan hareket eden tekneler, Kumlubük’e uzanan 6 deniz millik rotada seyrederek koyiçi partide bir araya geldi.

Toplu seyri önde bitiren ekipler kupalarına kavuşurken, çekiliş sonunda talihliler birbirinden güzel armağanların sahibi oldu. Dört grupta yaşanan seyir keyfinin sonuçlarına göre; Mavi grup birincisi Jeanneau 349 modeliyle River, Turuncu grup birincisi Jeanneau 42DS modeliyle Heyecan 3, Beyaz grup birincisi Jeanneau 490 modeliyle Ceylan ve Turkuaz grupta ise Jeanneau 55 modeliyle Niltuna olarak belirlendi. Cup’ışalım mı? by Jeanneau keyfi, SeaYou Next Year Party ile sürdü.

www.cupisalimmi.com